Samenvatting gebiedsplannen Zuidoost

Gebiedsplannen

 

Ieder jaar wordt er voor alle 22 gebieden in de gemeente Amsterdam gebiedsplannen gemaakt. Hierin staat wat het komende jaar de concrete acties zijn in het desbetreffende gebied. Reguliere werkzaamheden, zoals afval ophalen, staan hier niet in. Het jaarplan is gebaseerd op enerzijds de gebiedsvisie en het geldende beleid en anderzijds op de signalen die de stadsdelen hebben gekregen vanuit de buurt tijdens bijvoorbeeld buurtgesprekken.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Gilberto Neiss (zaterdag, 04 februari 2017 09:48)


  Hi, Neat post. There's an issue with your web site in web explorer, might check this? IE still is the marketplace leader and a large section of folks will omit your excellent writing due to this problem.

 • #2

  Ladawn Diep (zaterdag, 04 februari 2017 19:31)


  It's going to be finish of mine day, except before ending I am reading this fantastic paragraph to improve my experience.

 • #3

  Zenobia Mullins (zondag, 05 februari 2017 00:36)


  Hi there to every one, the contents existing at this web site are truly amazing for people knowledge, well, keep up the nice work fellows.