Amsterdammer van het jaar

20012019

 

De Amsterdammer van het jaar 2018 is geworden Abdelhamid Idrissi. Hij is de oprichter van studiezalen in Noord en Nieuw-West voor kinderen in kwetsbare wijken. AT5 sprak de 29-jarige winnaar en de andere negen genomineerden, die ieder op zijn of haar eigen manier al jaren veel voor de stad en de Amsterdammers hebben betekend.

 

Dit was op 12 jan 2018 samen met AT5 voor de pitches
Dit was op 12 jan 2018 samen met AT5 voor de pitches

01012018

 

Beste iedereen,

Ik ben genomineerd voor Amsterdammer van het jaar 2018. Ik hoop dat er op mij gestemd wordt ondanks al de andere kanjers. Ik doet dit werk ‘strijden voor gelijkwaardigheid voor gehandicapten’ al sinds 2007. Dit is de link http://amsterdammervanhetjaar.nl/nominaties/

Via de link krijg je ook meer te weten over de andere genomineerden.

Ik hoop ook dat je reclame voor me maakt.

Ook mensen buiten Amsterdam kunnen stemmen.

Alvast hartelijk dank! Met vriendelijke groet,

Caroll Sastro, voorzitter

Alias Carryonthemove