TRAINING

± 2 miljoen personen in Nederland hebben een handicap. Het zijn allemaal mensen die net als anderen participeren in de samenleving. Toch lukt het vaak niet om gelijk  als ieder ander mee te doen. Niet zelden omdat ze beperkt worden in hun handelen door obstakels en/of onheuse bejegening.

 

Op 12 april 2016 is het VN-verdrag voor gelijke kansen voor personen met een handicap, wet geworden. Zie http://gelijkengelijkwaardig.jimdo.com/

 

Wat weet u over de gevolgen? Weet u hoe u moet omgaan met mensen met een handicap?. Met slechtziende mensen, of rolstoelgebruikers? Weet u hoe u hen kan behandelen?. Weet u waar u rekening mee moet houden?. Wat een toegankelijke gebouw is? Of ruimte?

 

Wij willen het u graag leren. Daarom bieden wij de training ‘Bevordering integrale toegankelijkheid, Bit!’. Ook In-Company.

 

De training wordt gegeven door de ervaringsdeskundigen zelf.

Het varieert. Wilt u een lezing, presentatie, workshop of complete training. Vraag om meer informatie: carryonthemove@gmail.com

of gebruik het contactformulier.

 

Toegankelijkheid en de praktijk

Het filmpje hieronder geeft een indruk over toegankelijkheid voor gehandicapten. Ook al is het plaatselijk en gedateerd, slechte toegankelijkheid is nog steeds actueel.

Met ons leert u hoe u Bit!

Bit = Bevordering integrale toegankelijkheid.

Mail naar carryonthemove@gmail.com of gebruik het contactformulier.